Over mij

Over mij

  • Toegepast psycholoog
  • Loopbaancoach
  • Trainer gespecialiseerd in de DISC Persoonlijkheidsanalyse
  • EMDR-therapeut

Ik studeerde Toegepaste Psychologie en specialiseerde me in gespreksvaardigheden. Ik heb de afgelopen 7 jaar veel mensen begeleid vanuit de agrarische sector. Ik zou durven zeggen dat ik in mijn begeleiding gespecialiseerd ben in doeners. Mensen die gewend zijn om veel energie te hebben en veel gedaan te krijgen, maar merken dat ze er zelf niet meer uitkomen. 

Daarnaast heb ik de DISC-persoonlijkheidsanalyse opleiding gevolgd en ben zeer ervaren in het afnemen/beoordelen van de analyse en het ontwerpen en geven van training over dit communicatiemodel.

In april 2023 heb ik de opleiding EMDR afgerond en mag deze therapievorm nu in de praktijk brengen.

Mijn visie is: mensen die lekker in hun vel zitten hebben veel energie en besteden die energie aan dingen waar ze goed in zijn en blij van worden. Na een traject bij Praktijk Platvoet, weten mensen hoe ze deze energie het beste kunnen inzetten en waar hun grenzen liggen. Mensen die van zichzelf weten wat ze willen in tegenstelling tot wat ze zouden moeten, hebben uitzicht op een veel duurzamere toekomst. Ze hebben de regie over hun leven in eigen hand. Ik heb de overtuiging dat het vinden van de juiste dag invulling eerder een logisch gevolg is van het zorgvuldig uitgevoerde traject, dan het doel op zich.