Psycho­sociale therapie met een daad­krachtige aanpak op het gebied van:

Therapie

Je was er altijd heel goed in je eigen problemen op te lossen, maar dit keer lukt het je gewoon niet alleen. Ik help je door de bomen het bos weer te zien. O.a. burn-out en EMDR.

Loopbaan­­coaching

Voor mensen die steeds meer twijfelen of ze dit werk wel willen blijven doen. Je wil je mogelijkheden met een ervaren coach verkennen.

Relatietherapie

Bij EFT relatietherapie ligt de focus op het doorbreken van negatieve patronen. Emoties krijgen hierbij de ruimte, want die laten zien wat er echt speelt. Zo ontstaat er meer onderling begrip en vertrouwen.

Burn-out

Even voorstellen

Ik ben Martine Platvoet en ik ben gespecialiseerd in de begeleiding van doeners, mensen die graag met hun handen werken en van zichzelf niet hadden gedacht dat het mogelijk was om er zelf niet meer uit te komen, door o.a. burn-out klachten. Mijn grootste doelgroep bestond de afgelopen 7 jaar uit mensen uit de agrarische sector. Mijn werkwijze is daadkrachtig, praktisch en optimistisch. Kijk onder ervaringen hoe mensen de gesprekken met mij ervaren hebben.

Visie Praktijk Platvoet

Ik geloof dat iedereen op enig moment in hun leven overbelast kan raken of even niet meer weet wat hij moet. Er is zand in de motor gekomen. Je stopt de symptomen weg, maar je hebt er wel degelijk last van en je omgeving, je gezin, ongewild ook. Het is zonde van je levensgeluk om op deze voet verder te gaan.

Voor wie?

Je herkent jezelf niet meer. Eerder had je geen enkele moeite met het maken van keuzes en het nemen van stappen. Er is een tijdje geleden iets veranderd en sindsdien lukt het je gewoon niet meer…
Doordat je niet lekker in je vel zit, reageer je dat af op je naasten. Dit is helemaal niet je bedoeling! Dit kan zo niet langer. Je hebt zelf echt een tijd geprobeerd eruit te komen, maar het lukt je simpelweg niet.
Daar is niks mis mee. Ik kan je in mijn begeleiding helpen je zelfverzekerdheid (weer terug) te vinden en weer zonder twijfel, daadkrachtige stappen te zetten.

Lees verder >

Maak hieronder een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of direct voor een intakegesprek

Praktijk Platvoet is aangesloten bij:

de beroepsverenigingen NFG en RBCZ. Daarnaast wordt Praktijk Platvoet vermeld op EFT.nl Therapeutenkompas en Psycholoog.nl

  • Binnen 10 dagen een afspraak
  • Gedeeltelijk vergoed door aanvullende verzekering
  • Geen verwijzing nodig van de huisarts
  • Veel ervaring in het helpen van doeners
  • Begeleiding bij o.a. burn-out, loopbaanvraagstukken en relaties
  • Gespecialiseerd in EMDR, EFT relatietherapie en DISC
  • Daadkrachtige aanpak met praktische handvatten