Ervaringen

Ervaringen

Op deze pagina lees je ervaringen van mensen die de begeleiding vanuit Praktijk Platvoet zelf hebben ondervonden. Lees ze rustig door om te kijken of je jezelf herkent in deze beschrijvingen en of de werkwijze je aanspreekt.

Ervaringen therapie

Ervaringen

Ervaringen burn-outbegeleiding

Kijk hier voor meer informatie over burn-outbegeleiding.

Ervaringen loopbaancoaching

Elwin Formsma:

Ik ben een IT professional en heb bij Martine Platvoet een loopbaan­coachingstraject gevolgd. De reden hiervoor is dat ik moeite had bij het maken van keuzes, waardoor ik niet meer in staat was mijn eigen loopbaan vorm te geven.
Martine kon zich uitstekend inleven in mijn situatie.

Zij heeft voldoende kennis en tools in huis om in te spelen op mijn situatie en de uitdagingen waar ik tegenaan liep. Doordat zij gericht vragen stelt, werd ik gedwon­gen met andere ogen naar mijn eigen keuzes te kijken.

Daarbij werken haar eindeloze enthousiasme en energie aanstekelijk, en hebben deze een zeer positieve invloed op de sessies.

Aan het einde van het traject heb ik meer zelfvertrouwen en het gevoel dat ik in staat ben om keuzes te maken. Daarnaast kan ik onvoorziene situaties een positieve draai geven door een stap terug te nemen, en niet vanuit een primaire emotionele reactie te reageren.

Ervaringen

Kijk hier voor meer informatie over loopbaancoaching.

Ervaringen agrarische coaching

Agrarische coaching

Dinant, melkveehouder

Elke dag moe, geen zin in het werk, alles te veel en m’n hoofd vol.

Na een aantal omzwervingen heb ik contact opgenomen met een bedrijf voor agrarische coaching. 

Toen kwam ik bij Martine terecht. Door de gesprekken met haar kreeg ik steeds meer rust in mijn hoofd. Ze gaf tips, handvatten en stelde de juiste vragen wat maakte dat ik weer beter in mijn vel kwam te zitten. Na een tijdje kwam ook het plezier terug bij de werkzaamheden op de boerderij. Martine bedankt!

Henk Rougoor, melkveehouder

Na 35 jaar fulltime melkveehouder te zijn geweest ging ik in verband met een opvolger, zelf op zoek naar ander werk. Met Martine als loopbaan coach werd mij al snel duidelijk welke richting ik dan op moest. Het heeft mij heel erg geholpen om voor mezelf de boel op een rij te krijgen. Hele goede en fijne gesprekken gehad die mij vooruit hebben geholpen. Ook toen ik in een nieuwe baan even klem zat heeft Martine mij goed geholpen om mij te laten zien waar mijn dilemma zat en kon ik verder. Al met al een aanrader om met Praktijk Platvoet in zee te gaan

Kijk hier voor meer info over agrarische coaching.

Ervaringen relatietherapie

Bianca

Fijne open en ontspannen sfeer in een zeer prettige omgeving (Bathmen!) Ruimte om alles te zeggen en te vragen. Er wordt tijd genomen en wordt niet op de minuut afgekapt wanneer het tijd is.

Mara

Prettig gesprek waarin goed werd gekeken naar ons beiden.

Roos

Mijn man en ik hebben bij Martine een intake gehad voor relatietherapie. Martine was doortastend maar tegelijk was er een prettige sfeer waarbij er aandacht was voor ons beide. Ze wist binnen één gesprek een hoop boven water te halen. Het gaf ons inzicht in wat er gebeurde in onze onderlinge dynamiek en wat er bij onszelf speelde. Heel waardevol! 

Kijk hier voor meer informatie over relatietherapie.

Herken je jezelf in bovenstaande verhalen?