Ervaringen

Ervaringen

Op deze pagina lees je ervaringen van mensen die de begeleiding vanuit Praktijk Platvoet zelf hebben ondervonden. Lees ze rustig door om te kijken of je jezelf herkent in deze beschrijvingen en of de werkwijze je aanspreekt.

Burn-out begeleiding

Ervaringen

Therapie

Loopbaancoaching

Elwin Formsma:

Ik ben een IT professional en heb bij Martine Platvoet een loopbaan­coachingstraject gevolgd. De reden hiervoor is dat ik moeite had bij het maken van keuzes, waardoor ik niet meer in staat was mijn eigen loopbaan vorm te geven.
Martine kon zich uitstekend inleven in mijn situatie. Zij heeft voldoende kennis en tools in huis om in te spelen op mijn situatie en de uitdagingen waar ik tegenaan liep. Doordat zij gericht vragen stelt, werd ik gedwon­gen met andere ogen naar mijn eigen keuzes te kijken. Daarbij werken haar eindeloze enthousiasme en energie aanstekelijk, en hebben deze een zeer positieve invloed op de sessies.
Aan het einde van het traject heb ik meer zelfvertrouwen en het gevoel dat ik in staat ben om keuzes te maken. Daarnaast kan ik onvoorziene situaties een positieve draai geven door een stap terug te nemen, en niet vanuit een primaire emotionele reactie te reageren.

Ervaringen

Agrarische coaching

Agrarische coaching

Henk Rougoor, melkveehouder

Na 35 jaar fulltime melkveehouder te zijn geweest ging ik in verband met een opvolger, zelf op zoek naar ander werk. Met Martine als loopbaan coach werd mij al snel duidelijk welke richting ik dan op moest. Het heeft mij heel erg geholpen om voor mezelf de boel op een rij te krijgen. Hele goede en fijne gesprekken gehad die mij vooruit hebben geholpen. Ook toen ik in een nieuwe baan even klem zat heeft Martine mij goed geholpen om mij te laten zien waar mijn dilemma zat en kon ik verder. Al met al een aanrader om met Praktijk Platvoet in zee te gaan

Relatietherapie

Bianca

Fijne open en ontspannen sfeer in een zeer prettige omgeving (Bathmen!) Ruimte om alles te zeggen en te vragen. Er wordt tijd genomen en wordt niet op de minuut afgekapt wanneer het tijd is.

Mara

Prettig gesprek waarin goed werd gekeken naar ons beiden.

Herken je jezelf in bovenstaande verhalen?