Burn-out midweek voor doeners

Light

Even niks…
Je hebt een huisje helemaal voor jezelf en niemand wil iets van je, je hebt alle tijd voor jezelf.

Medium

Huisje voor jezelf, maar ook een sessie per dag om gericht met je (beginnende) burn-out aan de slag te gaan.

Intensief

Het doel is om doelgericht te achterhalen waarom je vastloopt en heel bewust aan de slag te gaan met de start van je herstel.

Burn-out

Voor wie?

De burn-out midweek bij Praktijk Platvoet is er voor ‘doeners’, ondernemers, en ondernemende mensen die zijn vastgelopen. Ik, Martine Platvoet, heb mij toegelegd op de begeleiding van deze groep mensen. Deze doelgroep komt voort uit mijn 7 jaar ervaring als toegepast psycholoog en coach in de agrarische sector. Ik ben zelf ook een erg ondernemend persoon en kan daarom goed aansluiting met je vinden en begrijp je goed.
Je herkent jezelf in onderstaand;

Je bent een doener. Je bent er heel goed in je eigen boontjes te doppen. Normaal gesproken in ieder geval… Nu merk je dat dat al een tijdje niet meer lukt. Je hoofd zit vol. Je kent jezelf niet als een twijfelaar en je baalt hier ontzettend van. Je wordt niet leuker voor je directe omgeving en wil dit eigenlijk helemaal niet. Ik help je. Met een daadkrachtige en kundige aanpak. Je krijgt het overzicht weer terug, kent jezelf weer en bent weer een fijn persoon in de omgang.

Hoe gaat een midweek in Bathmen je helpen?

Even niet in de situatie zijn waarin jij niet lekker in je vel zit, helpt.

Je hebt de tijd om eens rustig over zaken na te denken, zonder alle dagelijkse beslommeringen en de beste bedoelingen van mensen uit je omgeving.

Afhankelijk van je wensen kun je kiezen uit verschillende intensiteitsgraden voor de midweek voor jezelf. We kunnen actief aan de slag gaan met de begeleiding of je kiest voor een weekje even helemaal niks. Alleen een lekker ontbijtje dat je zelf samenstelt en ’s ochtends voor je deur staat, wanneer jij daar zin in hebt.

Ik kan me goed voorstellen dat je vragen hebt. Als je interesse hebt, kun je vrijblijvend een afspraak maken voor een intakegesprek. Deze kun je onderaan de pagina inplannen en mocht je van ver komen, dan kunnen we deze online doen. Dat mag je bij de opmerkingen zetten.

Waar kom ik terecht?

Knus gesitueerd op ons erf vind je dit huisje in het groen ‘het Bakhuusje’. Je bent er (samen) alleen, er zijn geen andere gastenverblijven. Dit maakt het huisje ook heel geschikt voor het verblijf van een alleengaande vrouw.

Het huisje is heel compact én compleet ingericht en beschikt over een zitkamer met open keuken met kookgelegenheid, een oventje om broodjes of pizza in af te bakken, een aparte slaapkamer met lits jumeaux en een eenvoudige badkamer met prima douche. Er is een apart toilet. Er is een Smartv met Netflix , je kunt streamen en er is een dvd-speler, dus geen gewone TV. Je beschikt over twee eigen terrassen, de auto kan vlakbij worden geparkeerd. Op het erf en rond het huisje wordt geen gebruik gemaakt van onkruidbestrijdingsmiddelen en mag de natuur behoorlijk zijn gang gaan. Er is een schuurtje om je fietsen te stallen én de accu weer op te laden!

Natuur en omgeving

Loo-Bathmen is een gehucht met een schooltje en een goed en betaalbaar restaurant, waarbij je (ook) maaltijden kunt afhalen. Vanaf Loo lopen talloze fiets- en wandelroutes het fraaie Sallandse landschap in. De Sallandse Heuvelrug is dichtbij, maar ook dorpen en mooie steden als Zutphen en Deventer zijn zeker een bezoek waard! In 2015 opende Museum More, museum voor realistische kunst, zijn deuren in het nabijgelegen Gorssel en in 2017 de dependance in Kasteel Ruurlo. Een hele bijzondere ervaring. In het huisje zijn kaarten en folders voor een uitgebreid overzicht van de vermaakmogelijkheden in de omtrek! Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer ligt op vier kilometer in het dorp Bathmen (bus). Eventueel kan daar een fiets gehuurd worden, evenals in Holten, waar ook een NS-station is. Er zijn diverse wandelingen die direct vanaf het huisje gemaakt kunnen worden, door cultuurlandschap, bos, over zandwegen, smalle bospaadjes, langs water en soms met een pontje overvaren.


Meerwaarde van het erf in de begeleiding

‘Dit had ik nooit verwacht’ en ‘je kunt echt niet zien dat dit hier allemaal achter zit!’ zijn de meest gehoorde dingen die mensen zeggen als ze hier voor het eerst komen. Het erf van bijna een hectare wordt omringd door natuurlijke houtwallen en enorme eiken. Daar binnen is onze ‘paardentuin’. Een plek waar de natuurlijke omgeving en behoefte van het paard zo goed mogelijk worden nagebootst. Dat zorgt voor gezonde, relaxte paarden die zeer geschikt zijn voor paardentherapie. Een vorm van therapie die ingezet kan worden tijdens een burn-out midweek. Er is ook een boomgaard met oude fruitbomen, waarvan we de appels en peren in het najaar verzamelen en sap van laten persen. De kikkerpoel is een bron van biodiversiteit. Ga er eens rustig bij zitten en kijk wat je allemaal zit.

Gedurende deze midweek ben jij vrij om lekker rond te slenteren op het erf, de paarden te observeren in hun natuurlijke gedrag en de meer afgelegen plekken van het erf te ontdekken.

Agrarische coaching

Begeleiding

Afhankelijk van de behoefte die je hebt, is er een type midweek samengesteld. Kies voor een midweek met begeleiding, dan kun je erop vertrouwen dat je op professionele, gedegen wijze geholpen wordt door een ervaren toegepast psycholoog. Kijk hier voor de werkwijze.

Maak hieronder een afspraak voor een intakegesprek

Praktijk Platvoet is aangesloten bij:

de beroepsverenigingen NFG en RBCZ. Daarnaast wordt Praktijk Platvoet vermeld op EFT.nl Therapeutenkompas en Psycholoog.nl

  • Vijf dagen volledig voor jezelf in een knus huisje
  • Keuze uit drie opties afhankelijk van je behoefte
  • Keuze uit; Yoga, paardentherapie, EMDR, EFT, wandeltherapie
  • Speciaal voor doeners
  • Daadkrachtige aanpak met praktische handvatten